Pepe, declarație emoționantă de dragoste: „Te iubesc din tot sufletul, iubirea mea dulce și frumoasă“

Pepe i-a făcut, pe 18 aprilie, soției sale, Raluca (23 de ani), o declarație emoționantă de dragoste, cu ocazia zilei ei de naștere.

Pepe si Raluca

“LA MULȚI ANI !!! Iubirea mea dulce și frumoasă… Femeia cu suflet curat care mă face fericit și mă iubește sincer… Omul care mi-a schimbat viața și mă susține în tot ce fac… Soție și mamă perfectă… Să te bucuri de viață alături de noi, Maria și Pepe… Familie și prieteni… Te iubesc din tot sufletul !!! E ziua ta de naștere și ziua noastră, 2 ani de la cununia civilă… LA MULȚI ANI !!!”, a scris Pepe pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Pepe și Raluca abia ce s-au întors din Italia, de la Napoli, unde au fost la cumpărături. “Ne-am dus inițial ca să-mi cumpăr un costum de mire, dar, cum nu am găsit nici unul care să-mi placă, m-am rezumat să-mi dau comandă pentru un costum de naș (n.n. pentru nunta lui Connect-R), sunt mult mai interesante costumele de… naș, în Napoli. Și tot de aici ne-am cumpărat o mulțime de haine frumoase”, ne-a povestit juratul de la “Te cunosc de undeva!”.

Și, pentru că ziua ei a căzut în acest an în Vinerea Mare, zi în care, conform tradiției ortodoxe, nu se organizează petreceri, Raluca va fi sărbătorită în familie în prima zi de Paști.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here