CRBL readuce pe scenă trupa Simplu, pe 21 noiembrie 2016, la Sala Palatului

CRBL aduce pentru ultima dată pe aceeaşi scenă trupa Simplu în primul concert la Sala Palatului al artistului care compune rime bine legate.

crbl-bloc-party

„Bloc party“, un spectacol unic în care muzica şi dansul merg mână-n mână şi poartă semnătura coregrafică a lui CRBL. Peste 25 de dansatori, un decor urban, scenografie inedită, costume special create pentru un spectacol de avengură, proiecţii grafice impresionante, invitaţi speciali ca Ruby, Anda Adam, Cream, Adda, Helen, Anlora, Denise, Geørge, Isaia.

Trupa Simplu, prima trupă autentică de breakdance din România, va urca pentru ultima oară pe scenă, după o carieră de 16 ani. Smiley, CRBL, Piticu’, Taz, Omu Negru şi Francezu’ se vor pune în cap într-un mega-spectacol ce va avea loc la Sala Palatului.

Toţi cei care vor cumpăra bilet vor primi cadou primul album CRBL, „Ce avem noi aici?“. „Bloc party-ul“ va continua cu un afterparty la care vor avea acces toţi cei care vor achiziţiona un bilet VIP.

Biletele au fost puse în vânzare pe eventim.ro, dar şi în retţaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti, magazinul Muzica şi benzinăriile OMV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here