Jim Carrey și Conchita Wurst, printre personajele noii ediţii „Te cunosc de undeva“

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, jurații show-ului transformărilor și Florin Ristei sunt cooptați în noua trupă a lui Horia Brenciu, invitatul special al acestei ediții.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_290916_tcdu10-ed6_0345

Astfel, Ozana Barabancea va cânta alături de Brenciu, acompaniindu-se la ukulele, Aurelian Temișan la corn englezesc, Andrei Aradits la clape, Andreea Bălan la marakas, iar Florin Ristei la tamburină.

Transformări, muzică bună cântată live, coregrafii spectaculoase, mult umor și relaxare și în această ediție a show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Maria Buză și Pepe vor imita pe scena de la “Te cunosc de undeva!” două franțuzoaice fandosite, două stele ale muzicii și cinematografiei de la Paris, Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, Misha se va transforma într-o mulatră cu voce de mezzosoprană, plină de zvâc și fără inhibiții, Rihanna, în timp ce Lucian Ionescu va cânta în travesti precum regina salsei, Celia Cruz.

Dorian Popa a pus mâna pe un personaj cu mușchi și piele portoricană, Don Omar, Șerban Copoț va cânta piesa “Somebody To Love”, precum celebrul actor canadian Jim Carrey, în timp ce Adina Răducan îl va juca în travesti pe unul dintre cei mai complecși artiști ai zilelor noastre, Bruno Mars.

Amna va interpreta hit-ul “Iubirea schimbă tot” precum Andra, Nico va îmbrăca straiele populare și va cânta acompaniată de taraful Silvian Voicu transformată în Maria Butaciu, pe când Dima Trofim va urca pe scenă plin de curaj să imite o ființă bizară, de o feminitate aparte, care a șocat o lume întreagă în anul 2014, pe scena Eurovision, doar prin faptul că purta barbă: Conchita Wurst.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_290916_tcdu10-ed6_0512În cadrul acestei ediții, echipa show-ului „Te cunosc de undeva!” primește un premiu din partea companiei care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internațional, Antena 1 fiind astfel prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor. Premiul a fost oferit de domnul Pascal Dalton, director de vânzări pentru Europa Centrală și de Est la Endemol Shine Group, compania care distribuie formatul „Your Face Sounds Familiar” la nivel internațional, venit special de la Londra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here