CRBL: „România dansează… oricum!“

Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat în cãutarea celor mai buni dansatori, caravana „România Danseazã” a adus zilele acestea la Bucureşti românii care știu să facă show, adoră să danseze și visează să fie văzuți de o țară întreagă pentru a-şi da concursul în faţa juriului.

CRBL

Nici anul trecut juraţii nu au fost prea îngăduitori, astfel că în acest sezon Monica, CRBL şi Connect R au aşteptări foarte mari.

„Dacă anul trecut a fost greu să mă impresioneze, ei bine, anul ăsta voi fi şi mai greu de impresionat pentru că îmi doresc cu adevărat să câştige cei mai buni dansatori. Competiţia e una foarte grea, sunt convins că or să revină şi foarte multe trupe de anul trecut sau că vor forma unele noi, din oameni care au participat anul trecut, pentru că România dansează oricum!” a mărtusirit juratul CRBL. Tot el a precizat şi faptul că îşi doreşte mai mult de la ei: „Aş vrea, dacă revine cineva, să văd cu adevărat că a evoluat. Un an înseamnă multă muncă, dacă îţi doreşti cu adevărat!” Dacă îi vor asculta sau nu românii sfatul, rămâne de văzut începând din primăvara aceasta, în cel mai nou sezon „România Dansează”, difuzat la Antena 1.

Proaspăt tătic, Connect-R se află într-o perioadă foarte aglomerată, făcând parte din juriul România Dansează şi Next Star, însă ţine mereu legătura cu soţia sa, care îi trimite ultimele noutăţi despre micuţa Maya. Juratul este conştient că schimbările majore din viaţa sa vor avea şi un impact asupra muncii sale: „Probabil voi avea o mică sensibilitate la copii, contextul mă împinge cu totul în această direcţie”. Connect-R e hotărât să îşi încurajeze fetiţa, să practice dansul: „O s-o dau la dans de la 4-5 ani, la First Class. Chiar dacă nu va face o carieră din asta, dansul te ajută enorm!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here