Primul concert Lala Band din anul 2014 are loc în Afi Palace Cotroceni

Trupa Lala Band va susţine primul concert din anul 2014, „Forever Love“, pe 1 februarie, începând cu ora 18:00, în Afi Palace Cotroceni din Bucureşti.

Trupa Lala Band

Cu o zi înainte de lansarea telenovelei „O nouă viaţă”, care va fi difuzată la Acasă TV, din 2 februarie, de luni până joi, de la ora 20.30, concertul Forever Love marchează totodată debutul Lunii Iubirii, pe care îndrăgostiţii de toate vârstele îl vor sărbători alături de Lala Band.

Membrii Lala Band îşi vor surprinde fanii cu un show impresionant, pe care l-au pregătit intens. Invitaţi speciali, printre care Miruna Mănescu, David Hences şi Miruna Iova, actori în „O nouă viaţă”, piese din noua producţie, dar şi hit-uri deja cunoscute, duete spectaculoase şi multe surprize promit celor prezenţi la eveniment o seară magică, de neuitat.

„Pentru concertul de pe 1 februarie, din Afi Palace Cotroceni, am pregătit piese deja cunoscute şi îndrăgite de toţi, marca Lala Band, dar şi piese originale şi cover-uri în primă audiţie, pe care le veţi putea asculta şi în noul proiect „O nouă viaţă”, care va începe pe 2 februarie, pe Acasă Tv, la ora 20:30. Concertul va fi 100% live, piesele vor fi cântate cu band-ul lui Bubu, X-Plod. Ca de obicei, vă promitem un show incendiar, cu muzică de calitate şi distracţie pe cinste”, spune Alina.

Intrarea la concertul susţinut de Lala Band pe 1 februarie este liberă.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here