CRBL, uluit în semifinala „România dansează“: „Nu mă așteptam la așa ceva, m-ai spart“

Duminică, 27 aprilie, show-ul “România dansează” trece la un alt nivel. După şapte episoade încărcate de emoţie şi spectaculozitate, prima semifinală ia startul de la 20:30, la Antena 1 şi aduce pe scenă 12 semifinalişi gata să-i convingă pe îndrăgiţii juraţi că locul lor este în lumina reflectoarelor.

Cosmin Romania DanseazaPrintre ei şi Cosmin Soare, dansatorul de capoeira (stil inspirat din artele marţiale), despre care juraţii au avut doar cuvinte de laudă: „Sunt puţini concurenţii care îţi rămân în minte luni de zile după audiţii, dar Cosmin are această putere!”, a povestit Monica.

Cosmin şi-a pregătit în cele mai mici detalii recuzita pentru semifinală, ştiind că depinde doar de el să rămână în atenţia juraţilor şi să le câştige voturile. În momentul în care a început să se învârtă în cap, de zeci de ori, având picioarele imobilizate într-un scaun, confecţionat de el, care s-a şi luminat pe scena super show-ului, i-a cucerit pe juraţi.

„M-am bucurat enorm când am văzut că a apărut scaunul şi că te învârţi cu el. Nu mă aşteptam să se şi aprindă! M-ai spart!” i-a spus CRBL, iar Connect-R a continuat: „Uite un om care a înţeles despre ce e vorba în acest concurs!”.

Nu doar juraţii au apreciat prestaţia lui Cosmin, ci şi coprezentatoarea lui Jorge, Andreea Bălan: „E un dansator rar, unul la un milion. Are o tehnică foarte bună şi arată şi foarte bine! Yummy !”, a spus râzând Andreea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here