Criss e amnezică, iar Vlad cântă pe stradă, în prima telenovelă muzicală românească „O nouă viaţă“

Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi şi protagonişti din prima telenovelă muzicală românească, „O nouă viaţă“, care va fi difuzata în curând la Acasă TV, lasă în urmă trecutul şi se luptă acum să depăşească noi obstacole.

criss si vlad

Personajele Anca şi Vlad se află în faţa unui nou început, iar iubirea lor va trebui să treacă peste încercări grele: „Anca îşi pierde parţial memoria în urma unui accident de motocicletă. Amintirile se opresc înaintea începerii poveştilor din ‘Pariu cu viaţa’. Andrei este fratele ei, nu o cunoaşte pe Ioana şi nu ştie cine este Vlad. La începutul telenovelei, personajele noastre nu au nici o legătură cu Criss şi Vlad. Greu, dar tare frumos“, dezvăluie Criss.

Vlad, romantic incurabil, îndrăgostit şi în acelaşi timp sfâşiat de durere, decide să dispară din viaţa iubitei sale pentru că e convins că e vinovat de provocarea accidentului şi se angajează la un depozit: „Vlad se angajează la un depozit şi cântă pe stradă. Deşi a hotărât să iasă din viaţa ei, soarta decide să-i aducă împreună“, adaugă Vlad Gherman.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here