sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRICriss și Vlad s-au implicat în campania umanitară „Bun venit pe lume“

Criss și Vlad s-au implicat în campania umanitară „Bun venit pe lume“

Criss și Vlad, cei doi îndrăgostiți din trupa One, s-au implicat în campania umanitară a asociației “Salvați copiii”, “Bun venit pe lume”, ocazie cu care tinerii artiști au susținut și un concert, sâmbătă, pe acoperișul Promenada Mall.

criss-si-vlad-salvati-copiii1

“Ne bucurăm foarte tare că am putut să contribuim și noi la un start mai bun în viață al copiilor mai puțin norocoși. Acest concert a fost primul în care am cântat noul nostru single, ‘Till the end of time’, by Play & Win”, au spus Criss și Vlad.

Noul single semnat One, lansat miercurea trecută, păstrează stilul muzical plin de căldură și iubire al celor doi îndrăgostiți. “Piesa vorbește despre felul în care ne simțim fiecare dintre noi atunci când iubim și suntem alături de persoana iubită”, au încheiat Criss și Vlad.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.