Criss și Vlad vin cu noutăți din culisele serialului „Downtown Abbey“

Pe 9 noiembrie 2016, pe Happy Channel, de la ora 08.30, emisiunea „Happy Day“ vine cu multă energie, voie bună și cultură.

criss-vlad-carmen-bruma-happy

Telespectatorii vor urmări o partidă de fitness specială: Criss şi Vlad împotriva lui Carmen Brumă. În bucătăria Happy se pregătește din nou ceva spectaculos de bun: pasionații de gastronomie vor învăța cum să gătească o rețetă indiană ca la carte.

Așa cum și-au obișnuit privitorii, prezentatorii de la „Happy Day“ pun cool în COOLtură, iar în ediția din 9 noiembrie stau de vorbă cu Alexa Visarion, un regizor și scenarist român de teatru și film foarte apreciat.

În cadrul aceleiaşi ediții din „Happy Day“, ce poate fi urmărită şi în reluare, de la ora 15.30, la „Golden movie“ va fi prezentat un film memorabil, „Pe aripile vântului“.

Iar de la ora 23.20, „Happy Night“ aduce noi informații utile pentru telespectatori. Criss și Vlad vin cu povești din culisele serialului „Downtown Abbey“, difuzat pe Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 17.30. Însăși Regina Elisabeta a II-a este fan înfocat al serialului „Downtown Abbey“.

În cadrul rubricii „Happy Med“, Carmen Brumă stă de vorbă cu dr. Monica Bolocan despre problemele psihce la copiii între 0 şi 3 ani. Iar la „Happy Style“, Criss află de la hairstylistul Adi Perjovshi care sunt cele mai bune tratemente de păr.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here