Cristi Minculescu despre plecarea din Iris: „N-a fost o despărțire siciliană sau oltenească“

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu au fost în studioul Rock FM, la invitația lui Cristian Hrubaru. Cei doi artiști au dezvăluit că pregătesc un nou album și le-au oferit fanilor prima piesă compusă pentru viitoarea apariție discografică, ‘Vom veni’.

Cristi Minculescu si Nutu Olteanu„Noi, cei care mai facem acest lucru frumos – muzică rock, trebuie să fim un pic mai flexibili și să începem să cântăm și unii cu alții, să nu mai fim așa de stricți” a declarat Nuțu Olteanu, referindu-se la evenimentul ‘Stelele rockului românesc’, care a avut loc pe 26 aprilie, la Arenele Romane.

Olteanu a dezvăluit că, împreună cu Minculescu, pregătește o nouă apariție discografică. „Vrem să facem un album. Avem vreo șase piese gata. Din păcate, distanța ne împiedică să fim împreună atât de mult cât am vrea” a spus el. Rock FM a difuzat în premieră prima piesă de pe viitorul album, intitulată ‘Vom veni’, cu text de Mircea Rusu. „Ar trebui să scoatem încă minimum șapte, dar eu mă mulțumesc și cu un maxi-single” a spus Minculescu.

„Ne gândim să redebutăm în București, ca spectacol de sine stătător, la Teatrul Național, în toamnă”, a spus Minculescu despre un viitor concert în Capitală, alături de Nuțu Olteanu.

Cristi Minculescu a declarat că nu a abandonat proiectul Lotus, trupă cu care cântă unplugged în cluburile din Regensburg, Germania.

Artistul a fost întrebat și câte piese Iris poate cânta fără a intra în conflict cu foștii colegi de trupă. „Toate. Asta a fost înțelegerea cu băieții când am plecat, că nu intrăm în clinciuri. N-a fost despărțire siciliană sau oltenească, cu omoruri sau altceva”, a răspuns Minculescu. Acesta a adăugat că le-a explicat foștilor colegi că trebuie să se mute în Germania și din cauza operației de transplant de ficat din 2009, pentru a beneficia de asistență medicală de care nu ar fi avut parte în România.

„Se mai merită să se scoată câte un album, chiar și un maxi-single?” a întrebat Cristi Hrubaru. „Nu. Păi, a distrus Internetul tot. Cu atât mai mult îi respect pe cei care cumpără produsul unui artist, mai ales în vremurile acestea de criză. Și în Germania e cam la fel”, a afirmat Cristi Minculescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here