Aradits și Pepe se transformă în Modern Talking, la „Te cunosc de undeva“

La ediția de sâmbătă, 3 mai, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Pepe și Aradits nu se mai așează la masa juriului.

Pepe si AraditsCosmin Seleși, prezentatorul, explică lipsa celor doi: Pepe e acasă și mai face un copil talentat pentru „Next Star”, iar Aradits, fiind președinte de bloc, a rămas să încaseze întreținerea de la ceilalți locatari. El le mai spune celor doi jurați rămași, Monica și Brenciu, că trebuie să se descurce singuri, și îi invită în scenă pe cei doi oaspeți speciali, care n-au mai fost niciodată la “Te cunosc de undeva!”: Modern Talking.

Misterul juraților lipsă este dezlegat în momentul când Thomas Anders și Dieter Bohlen, cei doi de la Modern Talking, coboară din lift pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, ca să cânte unul dintre hiturile lor, “You’re my heart, You’re my soul”. În hohotele de râs ale asistenței, Pepe și Aradits încearcă cât de bine pot ei să intre în rolul celor doi artiști germani. Numai că Pepe se amuză atât de tare de ipostaza în care se află alături de colegul său, încât “compromite” momentul artistic.

”În viața mea nu mi-a venit să râd în hohote pe scenă”, a spus Pepe și a explicat cum Aradits, aflat în sânga lui, a vrut “să facă un accent cu mâna” și l-a lovit. Văzându-i astfel transformați, Brenciu apucă să le spună doar atât: “Asta este încă un motiv să nu vă mai prind niciodată la masa juriului”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here