Trupa Vunk, repetiţii intense pentru concertul de pe 10 mai

Băieţii de la trupa VUNK se află în repetiţii intense pentru primul concert acustic din cariera lor. Concertul se numeşte Autoportrete, va avea loc pe 10 mai în grădina Promenada Mall, iar Cornel Ilie spune că spectatorii vor asculta hiturile VUNK într-o orchestraţie care le va arăta o cu totul altă faţă cu care publicul nu se va mai întâlni niciodată.

Vunk

Pe o scenă 360 grade cu ajutorul căreia spectatorii pot vedea show-ul din orice punct, scena aplasata deasupra Bucureştiului în mijlocul grădinii promenada Mall, cu un cvartet dirijat de compozitorul George Natsis (a dirijat şi orchestra lui Steve Vai şi face parte din echipa Vocea României), cu Chuckk Hubbard a€“ singurul interpret de banjo din România, dar şi cu participarea la pian a lui Bobby Stoica, Autoportrete va fi unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le-a susţinut vreodată trupa VUNK.

Printre piesele care sunt total reorchestrate se află “1000”, “Pleacă”, “Aşa şi”, iar “Vreau o ţară ca afară” sună, conform spuselor băieţilor, într-o formă care “va şoca” publicul. Desigur, nu vor lipsi duetele cu care trupa surprinde de fiecare dată, iar Cornel Ilie spune că şi de data asta veţi avea parte de invitaţi pe care nu v-aţi imaginat că ar putea cânta alături de VUNK.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here