Cristi Minculescu neagă o presupusă revenire în trupa Iris

Cristi Minculescu neagă zvonurile potrivit cărora ar reveni la Iris și spune că lucrează la noi proiecte alături de Nuțu Olteanu, având în discuții un turneu în Statele Unite ale Americii, informează un comunicat al Fundației Culturale Phoenix transmis joi AGERPRES.

Cristi Minculescu

“Mă simt foarte bine cu proiectele mele. Chiar zilele acestea mă aflu în România și voi înregistra vocile pentru cel puțin două piese noi, care urmează a fi incluse pe discul pe care îl pregătesc împreună cu Nuțu Olteanu și cu ceilalți doi colegi din Suedia care fac parte din grupul nostru: Ken Sundberg și Anders Diephuis”, declară Cristi Minculescu.

Artistul adaugă că după aceste înregistrări va pleca în Germania, unde cântă cu Judy Seutter și Boris Rusakov într-un club de jazz din Regensburg.

“E un proiect personal, care nu afectează în niciun fel activitatea de bază în care sunt angrenat alături de Nuțu (Olteanu — n.r.). În luna august voi reveni în România pentru o nouă serie de concerte iar pentru toamnă avem în discuție un lung turneu în Statele Unite ale Americii și Canada. Apoi, iarăși în țară, pentru alte concerte și așa mai departe”, anunță artistul.

Minculescu neagă orice viitoare revenire în trupa Iris. “Nici vorbă de revenire la Iris. Dacă e vorba de o revenire, cred că pot spune că eu am revenit, de fapt, alături de Nuțu, care este cel care mi-a întins o mână când am intrat în Iris, acum a fost rândul meu să îl invit să cântăm, sunt foarte mulțumit să cânt din nou împreună cu el și, dacă va fi vreodată ocazia de a mai cânta cu foștii colegi, probabil că o voi face împreună cu el și nu va fi decât într-o ocazie specială, fie ea aniversară sau nu, dar va fi o întâmplare irepetabilă”, precizează Minculescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here