luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIConcertul pe care trupa britanică Blue urma să îl susţină pe 18...

Concertul pe care trupa britanică Blue urma să îl susţină pe 18 iulie, la Bucureşti, a fost anulat

Concertul de promovare a albumului „Roulette”, pe care trupa britanică Blue urma să îl susţină pe 18 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat din cauza interesului scăzut al publicului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa Blue

„Deşi există mulţi fani Blue în România, interesul scăzut al publicului faţă de acest eveniment a dus la anularea concertului, fiind în imposibilitatea de a-l susţine. Ne cerem scuze faţă de spectatorii care îşi doreau să-i vadă live într-un concert în România”, au declarat organizatorii evenimentului, potrivit comunicatului citat.

Biletele achiziţionate pot fi returnate la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate şi va fi recuperată astfel valoarea acestora. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii), pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.