FOTO Conchita Wurst a defilat pe podium pentru Jean Paul Gaultier

Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014, a avut o apariţie specială pe podium, miercuri, la Paris, unde a defilat pentru prezentarea colecţiei toamnă-iarnă 2015 a creatorului de modă francez Jean Paul Gaultier.

Conchita Wurst

La prezentarea colecţiei toamnă-iarnă 2015, inspirată de Dracula şi de universul vampirilor, care a stârnit ropote de aplauze, Conchita Wurst a defilat pe podium îmbrăcată într-o rochie neagră de tul, marcată de un cordon roşu şi inspirată de universul întunecat al vampirilor.

Pentru colecţie, care a propus atât articole haute-couture, cât şi ţinute pentru toată ziua – rochii, salopete şi fuste din piele croite în stil creion -, unele modele au avut capul acoperit de un voal transparent, pentru a conferi un aer „fantomatic”, „un pic ireal” întregului ansamblu.

Rochiile lungi ale colecţiei au avut un aer sofisticat, fiind brodate cu ştrasuri sau paiete, iar defilarea a fost încheiată cu apariţia pe podium a unei mirese îmbrăcate într-o rochie albă şi cu aripi de înger prinse de spate.

Jean Paul Gaultier a declarat că a cunoscut-o pe Conchita Wurst „cu doi ani în urmă”, când a invitat-o să defileze pe podium, dar că apoi nu a mai avut timp să termine rochia pentru aceasta. Designerul francez a precizat, de asemenea, că în timpul finalei Eurovision de anul acesta „a votat pentru ea”. „I-am trimis 73 de sms-uri”, a mai spus acesta.

„Ea (Conchita, n.r.) a inaugurat un nou gen: este un bărbat cu barbă, atributul virilităţii, dar de o mare feminitate. Este un melanj incredibil. Este un act de curaj şi de frumuseţe să îţi trăieşti viaţa aşa cum îţi doreşti”, a adăugat designerul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here