Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu cântă, pe 20 septembrie, în clubul Route 66

Sezonul de toamnă al concertelor de club în Bucureşti se deschide cu entuziasm şi în acest an de către Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, în primitoarea locaţie Route 66 de pe Calea Victoriei nr. 48-50.

Concert Cristi Minculescu si Nutu Olteanu - CLUB ROUTE 66Concertul va avea loc sâmbătă seară, pe 20 septembrie 2014, începând de la ora 21:00.

Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu suporterii bucureşteni, care vor putea asculta cu această ocazie, în premieră, cele mai noi piese: Vom Veni (Ne-am întors) şi Nopţi De Vis, dar şi hit-urile, iubite şi cerute deopotrivă, care încing atmosfera la fiecare apariţie a trupei: Trenul fără naş, Cei ce vor fi, Pe ape, Noaptea, Strada ta ş.a. Nu va lipsi un set consistent de cover-uri cântate ca omagiu adus unor trupe care au făcut istoria rock-ului mondial: Rolling Stones, Led Zeppelin, Whitesnake, Bad Company sau AC/DC.

Biletele sunt în număr limitat, motiv pentru care vă recomandăm să le procuraţi din timp de la club Route 66. Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0735.350.350, iar dacă veţi ajunge în ultima clipă, veţi mai putea găsi bilete şi la intrare în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile. Preţul biletului este de 40 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here