Nicolai Tand: „Mă bucur că am ocazia să învăț să dansez cu adevărat la 40 de ani“

De câteva luni merge la sală și a reușit să slăbească deja 8 kg, iar noul stil de viață se potrivește perfect cu proiectul în care va fi implicat în această toamnă la Antena 1. Nicolai Tand, căci despre el este vorba, „Dansează printre vise”.

nicolai tandCopyright_Mihai Stetcu_Antena 1_100913_Top Chef_0028

„E o provocare pentru mine, vreau sa văd dacă sunt capabil să dansez. Îmi plac oamenii care se mișcă fain pe ringul de dans și mă bucur că am și eu șansa să învâț să dansez cu adevărat la 40 de ani”, a recunoscut Nicolai, cel care spune că are toată voința necesară pentru a face față nivelului ridicat al competiției.

Pe cât de mare este entuziasmul lui, pe atât de mari sunt și temerile. „La început, totul mi se pare greu. Orice pas e dificil și mi-e teamă că nu o să reușesc să învâț o coregrafie atât de complicată în doar câteva zile. Cred însă că e o frică normală, a începătorului”, a declarat Nicolai.

Soția lui, Monica, îi asigură meniul zilnic de încurajări. „Știe însă că e foarte mult de muncă, e vorba de ore întregi de repetiții și mi-a spus că va fi ca o meserie pe care nu am mai practicat-o, având în vedere că voi repeta cel puțin opt ore pe zi”, a mai spus Nicolai Tand.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here