Cristina Spătar, căsnicie cu probleme: „Soţul ei nu mai trece pe acasă, pe motiv că are treabă la birou“

Presa tabloidă notează, de câteva luni, că mariajul Cristinei Spătar scârţâie şi că este posibil ca aceasta să divorţeze, deoarece soţul ei o neglijează şi iese în cluburi cu alte femei.

cristina spatar alin ionescu probleme

De când a ieşit din arest, viaţa lui Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar pare că s-a schimbat total, notează cei de la WOWbiz. Acesta este văzut tot mai des alături de o tânără brunetă şi petrece tot mai puţin timp acasă, alături de familia lui.

„Dacă Alin era lapte şi miere în primii ani de căsnicie, acum este total schimbat! Toată ziua nu dă pe acasă, pe motiv că are treabă la birou. De la o vreme, este văzut prin diverse restaurante de fiţe din zona Herăstrău, în compania unei femei mult mai tinere decât el, pe nume Beatrice. Fata, care ar avea origini maghiare, este nedezlipită de omul de afaceri şi, oriunde îşi face el apariţia, este şi prin preajmă. Cristina nu ştie cum să procedeze! I-a reproşat soţului întâlnirile pe care le are cu alte persoane, dar fără efect. El nu se mai fereşte şi nu îi mai dă nicio explicaţie, semn că vrea să-şi trăiască viaţa aşa cum are chef“, a spus un apropiat de-al artistei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here