Emil Rengle şi Mădălin Farc, coregrafii din spatele dansurilor de la „Vocea României“

În vară, Emil Rengle, coregraful de la „Vocea României“, împreună cu Mădălin Farc, coregraful de la „Românii au talent“, au căutat cei mai talentați dansatori din Europa și Statele Unite și i-au adus pe scena de la „Vocea României“ în cel de-al cincilea sezon al show-ului.

Vocea RomanieiCei doi au susținut o serie de workshop-uri de dans peste ocean și au realizat un turneu european, în cadrul cărora au împărtășit cursanților tainele coregrafiilor perfecte. Emil și Mădălin au selectat trei dansatori din Statele Unite, Elveția și Londra, pe care telespectatorii i-au putut urmări în fiecare ediție live a noului sezon Vocea României. Alături de cei trei, Emil Rengle aduce în trupa PRO Dance, în fiecare vineri, noi profesioniști extrem de talentați, pentru a oferi diversitate show-ului și a crea momente complexe și spectaculoase.

Anul acesta, în premieră la Vocea României, coregraful Emil Rengle a lucrat pentru toate creațiile prezentate în fiecare vineri seara cu Mădălin Farc și, împreună, au realizat pentru acest sezon peste 20 de coregrafii senzaționale.

“A fost și este una dintre cele mai creative experiențe să fiu coregraful emisiunii Vocea României. Fiind înconjurat de o echipă puternică și profesionistă, am posibilitatea să îmi pun toate ideile curajoase în scenă. Energiile din acest sezon au fost pline de dragoste și creativitate, trăite la intensitate maximă”, a spus Emil Rengle.

Între repetițiile de la Vocea României, Emil și dansatorii din trupa PRO Dance merg la fundația Viitor pentru copiii României unde le predau celor mici tainele dansului, se joacă, dansează și se distrează împreună.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here