Cum petrec juraţii „X Factor“ de sărbători şi ce aşteptări au de la noul an

Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea finală live „X Factor”, difuzată vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru juraţii, deveniţi mentori pe parcursul galelor live.

Juriul X FactorCum anul acesta marea finală va fi difuzată chiar în a doua zi de Crăciun, cei trei juraţi şi-au făcut planurile de sărbători, concentrând toate evenimentele în jurul super show-ului.

„În fiecare sfârşit de an, perioada asta o sărbătoresc alături de trei familii. Încep cu Crăciunul, cu gaşca mea de acasă, adică ai mei copii, soţie, părinţi şi socri. Apoi, fac “şedinţa” anuală cu nebunii mei, şi anume orchestra mea şi terminăm cu cântec şi voie bună pe scenă, alături de cea de-a treia familie, fanii mei! De data asta, petrecerea se măreşte cu o zi! Plusăm cu un concert pe 1 ianuarie, la club TRIBUTE. Cine va începe anul cu noi, va avea un 2015 plin de surprize plăcute!”, a povestit showmanul Brenciu, care a dezvăluit şi ce aşteptări are de la noul an. „Doresc o tonă de sănătate pentru socrul meu şi încă una pentru mătuşa mea care are o poftă de viaţă formidabilă şi se luptă în fiecare zi pentru ţelul ăsta. Pentru fetele mele, Mina, Maria, Andreea şi Alice, vreau câteva kilograme de relaxare şi zâmbete, iar pentru mine un gram de noroc, ca să pot duce la bun sfârşit toate proiectele pe care le am pe hârtie pentru 2015, cred că mi-ajunge! După lansarea cu succes în toamna asta a albumului 40+, prietenii şi fanii mei merită alte tentaţii muzicale, vorba aia “viaţa trece, hai s-o trăim cât 10”!”

Şi în acest an, diva Delia petrece mai multe zile de Crăciun: „De când mă ştiu, Crăciunul e sărbatoarea care se petrece musai în familie. De când m-am căsătorit, ne împărţim între părinţii mei, aici în Bucureşti şi ai mei socri, la Târgu Jiu. De Revelion cânt, aşa e în fiecare an, altfel nu mi-l pot imagina”, a mărturisit jurata „X Factor”. Întrebată ce aşteptări are de la noul an, artista a mărturisit: „Încă un hit. Sau două (Moşul ştie că am fost cuminte). Şi să îmi iasă perfect show-ul de la Sala Palatului, de pe 13 martie”.

Rock-starul Bănică mărturiseşte şi el că va respecta şi în acest tradiţia sărbătorilor de iarnă: „Sărbătorile le petrec alături de copiii mei, de familia mea. De la noul an imi doresc sănătate, pentru mine și familia mea, pentru că, dacă esti sănătos, poți sa te bucuri de tot ce-ti oferă viața. Sărbători fericite tuturor!”, a declarat îndrăgitul jurat de la „X Factor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here