Belleamy a lansat videoclipul melodiei „Bye bye“

Belleamy a lansat al doilea single din carieră, “Bye Bye”, un alt motiv de petrecere pentru luna decembrie, în care tânăra artistă şi-a sărbătorit majoratul.

BelleamyDacă pentru primul single a colaborat cu F. Charm la producţie, de data aceasta, piesa “Bye Bye”, cu versuri în limba română, a fost compusă de către Marius Drăghici şi Marius Dia, iar videoclipul oficial este regizat de către Cătălin Micu.

“Piesa a fost produsă în studiourile Chili MusicPro, de un colectiv tânăr şi creativ, acelaşi care a produs şi hitul Lorei, “Puişor”, iar filmările pentru clip s-au realizat în patru locaţii din Bucureşti. Videoclipul este lansat într-un moment special, împlinesc 18 ani, şi este un cadou din partea celor care au participat la producerea lui pentru mine. Pe această cale, ţin să le mulţumesc tuturor pentru implicare”, a declarat Belleamy.

Timbrul excepţional al artistei a fost apreciat şi intens lăudat şi de către actorul Cristopher Atkins, (Laguna Albastră) dar şi de către Erika Eleniak (Baywatch), prezenţi la un eveniment în Bucureşti, unde au fost impresionaţi de carismatica artistă.

“Visul meu este ca muzica pe care o interpretez să fie în lista preferinţelor ascultătorilor, să-i facă fericiţi şi măcar o parte din emoţiile transmise de mine să ajungă în sufletele lor”, a adăugat Belleamy.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here