Lora: „Lumea e mai bună de Crăciun. Mi-aș dori să fim aşa în fiecare zi a anului“

Ca aproape în fiecare an, Lora va petrece Crăciunul alături de familie. “Din punctul meu de vedere, în cele trei zile de sărbătoare trebuie să stai lângă persoanele cele mai apropiate, părinți, frați și prieteni buni. Asta înseamnă adevăratul spirit al Crăciunului pentru mine”, spune interpreta.

lora craciun bunatate

Pe masă va avea toate felurile de mâncare tradiționale, dar și dulciurile făcute cu drag de mama ei. “Obiceiul pe care-l respect cu sfințenie de Crăciun, de câțiva ani buni, este acela de a mă gândi numai la lucruri pozitive și de a mă înconjura de oameni dragi”, mai spune ea.

Pentru Lora, Crăciunul reprezintă cea mai importantă, frumoasă și caldă sărbătoare a anului: „Cred că lumea e mai bună de Crăciun, însă mi-aș dori să fim la fel în fiecare zi a anului”.

Dacă, de Crăciun, Lora va fi în mijlocul familiei, de Revelion interpreta se va afla alături de public. “Voi avea cinci evenimente în noaptea dintre ani și sunt fericită că voi intra în Noul An făcând ce-mi place, alături de echipa mea”. Și chiar dacă miezul nopții o va prinde în timpul unui concert nu va uita ca la 12 noaptea să-și pună o dorință.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here