Dacă nu ar fi devenit cântăreț, Alex Vasilache ar fi fost ginecolog

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea, din 18 februarie, ora 20.00, în postura de concurent al show-ului „Te cunosc de undeva“, nu și-a dorit dintotdeauna să fie pe scenă.

Alex VasilacheAlex a absolvit Facultatea de Medicină, însă, în 2005, a luat hotărârea să renunțe la cariera de medic, pentru muzică. „Cânt dintotdeauna. Am moştenit darul de la întreaga mea familie. Însă momentul de răscruce a fost, probabil, în 2005, când am ales să renunț la cariera de medic. Atunci am realizat că nu pot trăi fără muzică. Pot spune liniștit că este singurul drog de care nu mă pot lăsa”, a explicat artistul.

Dacă medicina ar fi câștigat în defavoarea muzicii, Alex Vasilache ar fi vrut să aleagă între două specialități: obstetrică – ginecologie și ORL. „Sunt două specialități din care aș fi vrut să aleg. Prima este obstetrică-ginecologie, pentru că nașterea unui copil este singura minune în care cred, iar a doua optiune ar fi fost ORL – foniatrie, ca să repar voci“, mai spune acesta.

Cum îi ajută Alex pe colegii din trupa sa, Jukebox, atunci când aceștia îi cer sfaturi medicale, ne spune chiar el: „Îi trimit la medic. Medicina a rămas undeva departe, în trecut, cu facultatea, cu stagiatura. Câteodată pare atât de îndepărtată, că mă întreb dacă perioada aceea a existat vreodată”, a încheiat Alex Vasilache.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here