Trupa Holograf va susține pe 20 martie 2017, la Sala Palatului, concertul „Vedere de la Costinești“

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf ne propune, prin spectacolul “Vedere de la Costinești”, de pe 20 martie 2017, ora 19.00, de la Sala Palatului, o incursiune muzicală în lumea cea fericită a primelor iubiri, a vacanțelor de vară la mare, a weekend-urilor rebele cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și romantism incurabil și inconfundabil, marca Holograf.

Trupa Holograf

Astfel, timp de două ore, vom călători prin toate etapele și influențele muzicii Holograf și ne vom lăsa cuprinși de nostalgia unor metafore inedite din hituri memorabile precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Umbre pe cer”, „Dincolo de nori”, „Cât de departe” sau „Nu mai e timp”.

Ţinând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul lor bucurându-se în aceeaşi măsură atât de melodiile de început, precum „Singurătatea astronautului YX57”, sau de rock-ul rebel din „Banii vorbesc” şi „Știu cine sunt”, dar și de emoția unor melodii ca „N-am iubit pe nimeni”, „Ți-am dat un inel” sau „Deschide-mi inima”.

Faptul că, la doar 10 zile de la anunțarea pe pagina de Facebook Holograf a concertului „Vedere de la Costinești“, au fost cumpărate deja mai mult de jumătate din bilete, este semn că publicul abia așteaptă să retrăiască, împreună cu cei cinci muzicieni, momente frumoase din perioada Costinești când, după cum povestesc artiștii, aveau și câte o sută de zile de concerte la rând.

Biletele pentru spectacolul „Vedere de la Costinești” se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua magazinelor Germanos și online pe iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here