Dan Bittman are aceleași preferințe ca și Cristian Tudor Popescu în materie de femei: „Și mie mi-au plăcut ciboargele“

Dan Bittman i-a mărturisit Andreei Esca, sâmbătă, 7 mai, în emisiunea „La Radio”, de la Europa FM, că și lui i-au plăcut ciboargele în adolescență, făcând referire la afirmația jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a povestit, tot la Europa FM, că în tinerețe i-au plăcut ciboargele, întrebat fiind ce gen de fete îl atrăgeau.

Dan Bittman si Andreea Esca

„L-am auzit pe Cristian Tudor Popescu că lui i-au plăcut ciboargele. Ei bine vreau să spun că și mie! Îmi plăcea să fie mai atletice, voiam să fie mai sportive!” a spus Dan Bittman, în emisiunea „La Radio”, cu Andreea Esca.

Celebrul solist al formației Holograf a povestit și despre prima lui mare iubire și despre cum a ajuns să plece din țară, la 18 ani, după fata de care se îndrăgostise până peste cap. „Era colega mea de clasă, era foarte frumoasă, avea niște ochi verzi superbi și era și deșteaptă. Acum e medic în Germania. Tot liceul era topit după ea! Ea a fost prima mea mare iubire, a fost o dragoste nebună și am plecat după ea în Germania”, a povestit Dan Bittman.

„Ai mei m-au lăsat să plec. Mama mi-a făcut pașaport și a sperat să nu mă mai întorc. Se întâmpla în anii `80. Din păcate însă, când am ajuns acolo am constatat că ea era deja cu altcineva, așa că mi-a trecut repede”, a mărturisit solistul formației Holograf.

Cât a locuit în Germania, Dan Bittman n-a avut nicio legătură cu muzica, artistul a povestit că a ajuns să lucreze la o blănărie, pentru care transporta marfă și că apoi s-a întors în țară, de dorul părinților.

Cât privește începutul carierei sale în muzică și în formația Holograf, Dan Bittman a dezvăluit că era să fie dat afară din formație, din cauza soțiilor celorlalți membri! Și nu pentru că ar fi frânt inimi, așa cum ne-am aștepta.

„Pe atunci, Holograf era o trupă studențească. La început, totul a fost bine și frumos pînă m-au văzut soțiile! Atunci chiar am avut o problemă! Au zis că nu se poate așa ceva, ce-i cu omul ăsta, unde l-ați găsit? După Gabi Cotabiță îl aduceți pe ăsta?! Ăsta care cântă printre dinți, ca ăla de la Iris?” și-a amintit, râzând, Dan Bittman. „Cu chiu cu vai am rămas acolo! Ei, și de atunci a început treaba cu Holograf, din 1985”, a povestit artistul.

Solistul Holograf a povestit și că dintre toți membrii trupei, în tinerețe cel mai mare succes la femei îl avea Edi Petroșel.

„Arătam toți bine pe vremea aia, ca să fim cinstiți, eram tineri. Dar Edi era fabulos! Avea cel mai mare succes la fete! Avea ceva special! Am fost la un moment dat în Dresda, la un festival. Lângă noi era delegația Cubei și s-a ridicat o cubaneză cum nu pot să-ți povestesc în cuvinte și a venit cu un șirag de perle, i le-a pus lui Edi de gât și nu l-am mai văzut două zile! Atât era de frumos Edi!”, a povestit Dan Bittman.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here