Dan Bordeianu: „A fi rebel nu e ușor deloc“

Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului KIDSing, a fost un rebel în adolescență. O stare de fapt care venea din dorința lui de atunci de a fi tratat de către profesori cu respect, ca un egal.

Dan Bordeianu

Când vine vorba de concurenții de la „KIDSing”, prezentatorul show-ului spune că este foarte atent ca aceștia să nu simtă frustrarea pe care o trăia el la vârsta lor în mediul școlar.

„Eram tratați de majoritatea profesorilor ca niște entități care trebuie să stea sluj, care nu aveau opinie. De ce? ‘Pentru că așa scrie la carte!’ Cam așa erau discuțiile mele cu profesorii. Săraca mama, ea era cea care avea apoi discuții cu profesorii!”, a spus Dan Bordeianu.

Elevul Bordeianu avea însă, în final, medii bune, pentru că orgoliul nu îl lăsa să fie altfel decât un copil bun.

„Nu învățam un semestru, dar în ultimele două săptămâni de școală rupeam! Demonstram că pot. Asta era maniera mea de a protesta. Uite, pot, dar nu vreau pentru că nu mă faceți să vreau! Și nu era o viață ușoară. A fi rebel nu e ușor deloc. Eram, totuși, un copil sensibil. Citeam foarte mult, rețineam o mulțime de informații de cultură generală care nu mi se cereau la școală…”, își amintește Dan Bordeianu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here