Gwyneth Paltrow şi Chris Martin încearcă în continuare să-şi salveze relaţia

Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care, în luna martie, şi-au anunţat despărţirea, după 10 ani de căsnicie, au ales să rămână împreună încă un an, într-o “căsătorie de probă”, pentru a-şi salva relaţia.

Gwyneth Paltrow Chris Martin salvare relatie

“Lucrurile merg mai bine între cei doi acum decât au mers în ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise. Mai au multe de făcut, dar au decis că au prea multe de pierdut pentru a nu-şi mai acorda o şansă”, potrivit unor surse citate de contactmusic.com.

Pentru a-şi salva căsnicia, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, au angajat un terapeut specializat în “vindecarea inimilor”, Blaire Allison, pe care au invitat-o la reşedinţa lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alături de familie.

În presă au apărut recent speculaţii că Gwyneth Paltrow şi Chris Martin ar fi din nou împreună, după ce au fost surprinşi în timpul unei cine romantice, în California, la începutul lunii iunie.

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept “separare conştientă”, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here