Dan Bordeianu a vorbit despre show-ul „KIDSing“

Preselecţiile pentru talent-show-ul “KIDSing”, ce va debuta în toamnă, la Kanal D, au continuat luni, 19 mai, la Opera Română din Craiova. Întâlnirea cu acest oraş a fost pentru Dan Bordeianu, prezentator al show-ului, prilej de a-şi aduce aminte de începutul carierei sale de actor.

Dan Bordeianu“Prima mea experienţă pe o scenă de teatru profesionist a fost în 1996, la Craiova, la Teatrul de păpuşi, alături de profesorul meu, regizorul Cătălin Naum. Am jucat în ‘Hansel şi Gretel’, eu interpretam rolul lui Hansel, iar Gretel era o păpuşă de înălţimea mea. A fost o poveste foarte frumoasă şi o experienţă minunată, mai ales că se întâmpla la începutul carierei mele şi mă întâlneam cu copii, care nu sunt întotdeauna un public uşor de convins. Mi-a prins bine lucrul cu ei a€“ erau greu de potolit, dar, când reuşeai să o faci, era extraordinar! Copiii sunt sinceri până la capăt şi, dacă te iubesc, chiar te iubesc! Mă înţelegeam foarte bine cu ei. Constat cu plăcere că se închide foarte frumos un cerc, în timp, între debutul meu în teatru şi experienţa actuală cu KIDSing”, a declarat Dan Bordeianu.

Pentru indragitul actor, oraşul Craiova este sinonim cu startul în cariera artistică, dar şi cu călătoriile lungi, pe calea ferată, pe care le făcea periodic, la Bucureşti şi retur.

“După ‘Hansel şi Gretel’ am apărut apoi în ‘Militarul fanfaron’, cu clasa de actorie a domnului Ilie Gheorghe, profesor la Facultatea de Teatru, apoi am avut parte de al doilea spectacol alături de Cătălin Naum. În perioada aceasta, am făcut naveta doi ani, cu trenul, pe ruta Bucureşti – Craiova. Mă leagă multe amintiri de acest oraş”, a conchis Dan Bordeianu.

KIDSing, cel mai spectaculos concurs de voci de copii din România, va începe în toamnă la Kanal D. Din juriu fac parte Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, iar prezentatori sunt Dan Bordeianu şi Theo Rose. Audiţiile a peste 1 000 de copii din întreaga ţară continuă în Piatra Neamţ, Iaşi, Constanţa. 30 dintre cei mai talentaţi copii vor participa în Gale, unde publicul va decide câştigătorul. Concurenţii vor beneficia de pregătire şi consiliere cu o echipă numeroasă de specialişti în styling, coregrafi, regizori.

Fiecare dintre finaliştii celor cinci Gale va avea parte de propriul său videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştiga însă tiltul de Artistul KidSing al Anului şi marele premiu de 20.000 de Euro! Surprizele pentru marele câştigător vor continua cu lansarea lui pe piaţa muzicală prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artiştilor consacraţi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here