Dana Dorian: „Pentru mine, «tati» era doar un cuvânt din dicţionar“

Pentru ea, muzica nu a fost niciodată echivalentul celebrităţii. Putea foarte bine să strălucească în lumina reflectoarelor, dar a ales să nu facă asta. Dana Dorian vă spune duminică povestea ei, în emisiunea „Constantin 60’“, de la ora 23.00, la Prima TV.

Dana Dorian Prima TV Constantin 60S-a născut în Bucureşti, dar a copilărit la ţară. Mărturiseşte că nu ştie dacă acest lucru i-a fost de bun augur, pentru că se simţea ca o prizonieră. Nu avea prieteni de vârsta ei, pentru că satul copilăriei era unul de bătrâni, aşa că partenerii ei de joacă erau un căţel şi o capră.

„Ai mei au fost ţărani, asta înseamnă că au fost învăţaţi cu munca şi cu frica de Dumnezeu, au fost învăţaţi cu o anumită curăţenie spirituală. Pentru ei, lucrurile erau foarte bine gestionate şi catalogate. Nu ştiu cum aş fi fost şi cum m-aş fi dezvoltat dacă eram în altă familie”, povesteşte Dana Dorian.

A crescut cu mama şi bunicii, fără prezenţa tatălui natural în jurul ei. „Tata a decis că îi e mai bine pe un alt drum. Nu am simţit lipsa tatălui. Pentru mine, ‘tati’ era doar un cuvânt din dicţionar. Nu mai ştiu pe la ce vârstă l-am înlocuit pe tataie cu tati. Primul bărbat de care am fost îndrăgostită a fost bunicul meu. Îl divinizam”, mărturiseşte artista.

La şase ani, Dana Dorian a aflat că are auzul perfect pentru muzică, iar mama ei a fost îndrumată să o dea la o şcoală de muzică. Ceea ce s-a şi întâmplat! A urcat pe scenă la vârsta de 7 ani, dar mai târziu a decis că nu asta îşi doreste să facă. A renuţat la scenă, dar mărturiseşte că a fost o decizie grea.

„Am fost foarte epuizată din punct de vedere vocal şi a trebuit să mă retrag o săptămână, două, timp în care mi-am dat seama că sunt prea tânără ca să mai trec prin asta. Uşor, uşor am decis că vreau altceva. Dar asta a durat vreo 7-8 ani”, a spus Dana Dorian.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here