Ștefan Bănică va susține, la cererea publicului, și al treilea concert de Crăciun

La cererea publicului, Ștefan Bănică va susține încă un concert de Crăciun, al treilea din seria show-urilor sale de Crăciun din acest an, pe data de 13 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Afis Stefan Banica

Cererea de bilete fiind mare, organizatorii au decis suplimentarea concertelor de Crăciun Ștefan Bănică cu un al treilea spectacol. Astfel, Ștefan Bănică se va întâlni cu publicul său în acest an la Sala Palatului pe 11, 12 si 13 decembrie, ora 19:30.

„Nu pot decât să mă bucur că oamenii iși doresc să fie prezenți într-un număr mare la concertele mele de Crăciun. În fiecare an vin oameni din mai multe orașe din țară și chiar din străinătate. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist! Abia aștept să ne întâlnim la Sala Palatului în luna decembrie în cele trei seri de concert, să trăim împreună momente care sper să devină de neuitat!”– a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică deține un adevărat record în România, ca număr de concerte susținute consecutiv în luna decembrie (în anul 2008 – 7 concerte de Crăciun ‘sold out’ la Sala Palatului) și ca longevitate a unei producții muzicale de mare anvergură, așa cum sunt concertele sale de Crăciun, care se desfășoară pentru al 14-lea an cosecutiv, o tradiție-record pentru România. An de an, în luna decembrie, un număr impresionant de spectatori intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă odată cu show-urile de Crăciun Ștefan Bănică. Din 2002 și până în prezent Ștefan Bănică a susținut 55 de concerte de Crăciun.

În concertele de Crăciun Ștefan Bănică de pe 11, 12 și 13 decembrie, fanii vor trăi momente pline de emoție, bucurie, energie, vor fi invitați-surpriză de excepție, decoruri spectaculoase, lumini și efecte speciale și, bineinteles, magia specifică sărbătorilor de Crăciun.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, bilet.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, biletele pot fi achiziționate la prețul de: 200 de lei- categoria VIP, 150 lei – categoria I, 100 lei categoria a II-a, 60 de lei categoria a III-a.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here