Ty Dolla $ign şi-a lansat albumul de debut, „Free TC“

„Free TC” se număra printre cele mai aşteptate albume ale anului, fiind şi primul din cariera rapper-ului Ty Dolla $ign. Materialul este disponibil aici.

Ty Dolla SIgn

Discul a primit deja aprecieri pozitive din partea publicaţiei The New York Times care l-a numit „cu uşurinţă, unul dintre cele mai bune albume r&b ale anului”, iar Ty a fost încoronat drept „unul dintre cei mai intuitivi compozitori de astăzi”.

„Am numit albumul Free TC pentru că mă aflu într-o misiune de a-l elibera pe fratele meu TC. El a fost acuzat pe nedrept şi, prin lansarea albumului, vreau să atrag atenţia asupra injustiţiei sociale şi rasiale, dar şi a încarcerării în masă prin care trece ţara noastră acum. Este mai mult decât un album, este o mişcare”, a declarat Ty Dolla $ign.

Mulţi dintre titanii muzicii contemporane se regăsesc pe Free TC: Kanye West, Kendrick Lamar, R.Kelly, Fetty Wap, Wiz Khalifa, Babyface, Diddy, Brandy, YG şi chiar fratele lui Ty, Big TC, pentru a menţiona câţiva. Producţia este semnată de DJ Mustard, D’Mile, Benny Banco, Metro Boomin şi de însuşi Ty.

Una din piesele lansate de pe album este un imn dedicat oraşului său de baştină „LA” (Feat. Kendrick Lamar, Brandy & James Fauntleroy), numit de către Complex, „o adevărată odă închinată Coastei de Vest”.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here