Mihai Bendeac revine la Antena 1, cu emisiunea „În puii mei“, pe 30 noiembrie

Una din surprizele pe care Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor pentru 30 noiembrie este revenirea mult așteptată a lui Mihai Bendeac. Luni, de la ora 20.30, postul din Băneasa va difuza prima ediție „În puii mei“, dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise in acest an.

bendeac in puii mei sezon 2015

Personaje noi, invitați surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale celui mai așteptat show de comedie.

„Vă mărturisesc faptul că, deși este onorant, a avea în portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria României, poate fi și o pacoste. Fiecare scheci ‘În puii mei’ a fost de atâtea ori în reluare încât pe ecran putea rula și textul, cu o bilă, ca la Karaoke, probabil că cei de acasă știau intonația, accentul. Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis să accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta. Alt motiv ar fi acela că ‘În puii mei’ s-a anulat în plin succes, contrar uzanțelor românești de a stoarce un produs pâna nu mai rămâne nimic“, povesteşte Mihai Bendeac legat de revenirea lui în televiziune.

Actorul dezvăluie și ce va aduce nou „În puii mei“: „Noile episoade, pe care le filmez în această perioadă alături de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite față de ceea ce ne-am obișnuit a întelege prin show de comedie românesc. De la abordarea într-o cheie cinematografică până la, efectiv, suprarealismul unor scene, distribuția vastă, cu actori din toate generațiile si grija echipei la detalii, fac din acest show, o producție cu care stai în picioare în fața unui străin. Personajele sunt o surpriză. Nu aș vrea să intru în detalii. Ce este cert, e faptul că ‘În Puii Mei 2015’ nu este o ‘aceeași Mărie cu altă pălărie’. Ca să vă faceți o idee despre felul în care se lucrează, filmarea unei parodii după un film românesc vechi, a presupus inclusiv utilizarea post-sincronului, pentru mai multă veridicitate. Zeci de oameni lucrează ore în șir, zilnic, cu pasiune, pentru ‘În Puii Mei’. Uneori, cate 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeți premiera acestui show“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here