Daniel Lazăr continuă turneul „Live & Loud“ în Drunken Lords cu o super petrecere de Halloween

La „cererea publicului” şi mai ales pentru că în anii trecuţi a ieşit de fiecare dată o nebunie, Daniel Lazăr readuce şi în 2014 „Halloween Superheroes Night”, joi, pe 30 octombrie, în The Drunken Lords, Bucureşti, Centrul Vechi.

Daniel Lazar - Drunken Lords

Se ştie deja ce se întâmplă la un concert din seria indoor „Live & Loud” însă tocmai asocierea cu tematică „a făcut istorie” iar Daniel este hotărât ca joi, pe 30, să scrie un nou capitol. Şi pentru că aroganţa „americănească” să fie dusă până la capăt, superconcertul va aduce în faţa unui superpublic … supereroi pe scenă … o supertrupa condusă bineînţeles de un Superman, Daniel Lazăr … la propriu Superman … iar restul trebuie văzut la faţa locului fiindcă altfel, „surprizele nu ar mai fi surprize” .

„Mă bucură foarte mult faptul că în acest an „Halloween Superheroes Night” ca şi concept a fost cerut direct. Nu m-am gândit niciodată până în acel moment că oamenii au reţinut ce şi cum. De data aceasta ne distrăm în The Drunken Lords, în Centrul Vechi şi sunt convins că va ieşi mult mai tare, dacă este posibil, decât în anii precedenţi . Ne gândim cum putem repeta figura şi vineri, pe 31 octombrie, în concertul din Palas Mall Iaşi cu toate că acolo vom performa un alt fel de concept de show”, a spus Daniel Lazăr.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here