Nea Mărin a dat o veste dură: perechile trebuie să pregătească două stiluri de dans în această săptămână

Concurenții rămași în cursa pentru 50.000 de euro puși la bătaie de emisiunea „Dansează printre stele” au primit două vești dure la începutul săptămânii: trebuie să repete pentru două stiluri de dans, iar unul dintre ele este folclor.

Nea MarinAsta nu e însă tot: perechile și coregrafii au fost luați prin surprindere de nea Mărin, care le-a transmis că săptămâna aceasta vor lucra împreună în sala de dans. Cuvintele de „laudă” la adresa specialistului în folclor au fost diferite, dar reacția tuturor concurenților din clipa în care au aflat pe mâna cui își lasă picioarele în această săptămână a fost unanimă: de spaimă.

„Săptămâna asta o să lucrezi cu DG, nu cu DJ, adică cu dracu’ gol”, a avertizat-o nea Mărin pe Alina Eremia, care a mărturisit îngrijorată că va fi vai de picioarele ei. Trezit dis de dimineață într-o manieră marca nea Mărin, Muneer i-a transmis cât se poate de sincer: „dacă știam că intri tu în joc, preferam să risc eliminarea”, chinuit momentan numai de gândul că în sală se va abate asupra lui un potop de lovituri.

Așteptat la cotitură este și Cosmin Seleși, cel care l-a poreclit „Alzheimer” pe nea Mărin în timpul filmărilor pentru emisiunea „Poftiți pe la noi!”. Diana Munteanu, copleșită și ea de tot efortul pe care trebuie să-l depună, a povestit că a auzit de coregraf că este foarte dur. „Eu sunt muncitoare de felul meu, nu cred că vom avea probleme”, crede Diana.

Bogdan Boantă, speriat de moarte în clipa în care se trezește, la propriu, cu nea Mărin la el în cameră, spune că „folclorul o fi drăguț. Folclorul cu nea Mărin însă… vai, vai, sper să nu iau bătaie”. Coregraful nu a scăpat însă de ce i-a fost mai teamă, pentru că, după două zile de repetiții, se numără printre persoanele cele mai altoite de nea Mărin. „Eu în sala de dans sunt așa cum am învățat în urmă cu 40 de ani: foarte atent la elevi și la nevoile lor și cu metodele clasice la mine. Dacă văd că nu pricep pașii, îi rog să fie atenți, apoi vine palma, apoi… știu și ei, ce e mai la-ndemână”, a declarat Marin Barbu, care pregătește pentru toate cele 10 perechi rămase în competiție momente autentice de folclor românesc.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here