Daria Crişan, fiica lui Cătălin Crişan: „Mi-am depăşit limitele“

Daria Crişan, în vârstă de 14 ani, fiica lui Cătălin Crişan, cea care i-a încântat pe juraţii „KIDSing“ în audiţii, se pregăteşte să-i uimească pe aceştia în a treia gală a show-ului, cu piesa “Titanium”, a artistei Sia.

Daria Crisan (3)

“Mi-a fost teamă de melodie la început şi am vrut să o refuz. Însă mi-am depăşit limitele, cred eu, la această ediţie ‘KIDSing’. Acesta este un pas important pentru mine”, a spus, emoţionată, Daria.

După interpretarea melodiei, Gabriel Cotabiţă i s-a adresat Dariei şi a oferit un moment de suspans, în stilu-i caracteristic: “Dragă Daria, vreau să-ţi spun tristul adevăr. Am stat cu atenţia îndreptată spre tine, căutându-ţi cel mai mic defect, ştiind că tu vei fi cel mai atent jurizată. Pentru că, inevitabil, tu faci parte din sistem”, a spus Cotabiţă, făcând aluzie la faptul că Daria este fiica lui Cătălin Crişan şi a Luciei Bubulac.

Exigentul Gabi Cotabiţă a avut de făcut comentarii şi la adresa părului Dariei, întins cu placa. “Mă enervează îngrozitor de tare că nu ţi-am găsit hibele! În afară de chestia cu placa de păr”, a glumit el.

Foarte emoţionată, mama fetiţei, Lucia Bubulac, a declarat că fiica ei este o luptătoare: “Am stat mai mult în sală, pentru că nu am vrut să-i transmit Dariei emoţiile mele, deşi ştiu că ea este mai puternică decât mine”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here