Daniel Lazăr deschide seria „Live & Loud Indoor Tour“ din Route 66

Noul sezon „Live & Loud Indoor Tour“ începe în forță săptămâna aceasta, vineri, pe 18 octombrie, cu o primă sesiune live. Daniel Lazăr va conduce ostilitățile pe scena din Route 66 București, începând cu ora 22.00.

Route66-18-OCT-DANIEL-LAZAR

Acesta este primul concert public pe care Daniel Lazăr îl susține în această toamnă, nebunia continuând în aceeiași formulă și în exact aceleași coordonate specifice conceptului „Live & Loud”.

Și pentru că un asemenea concert necesită o trupă pe măsură, Daniel are alături toată echipa sa: tobe, chitară acustică, chitară electrică, chitară bass, clape, vioară, percuții, backing vocals, inginer de sunet și asistență tehnică: Cătălin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Laurențiu Horjea, Ciprian Corniță, Alex Luft, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

„Este primul concert public din această toamnă și, totodată, primul din noul sezon “Live & Loud”. După aproape un an plin de evenimente private, va fi o descătușare pentru mine și pentru băieți ceea ce vom face în Route 66. Știu bine că mulți așteptau acest moment și din acest punct de vedere îmi pare rău că am întârziat un pic cu reluarea nebuniei “Live & Loud”. Însă vineri punem lucrurile la punct și ne vom distra ca o gașcă mare de prieteni ce suntem“, a spus Daniel Lazăr.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele InMedio și în magazinele Germanos. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile la numărul de telefon 0735.350.350 sau direct pe adresa de email [email protected]. Mai multe detalii vor fi afișate pe route66club.ro, dar și pe site-ul oficial al artistului și pe pagina oficială de Facebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here