EXCLUSIV Ana-Maria Barnoschi: „Dacă ar fi să aleg între televiziune și dans, aș renunța la dans“

Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Vârciu de la „Roata norocului“ şi spionul WOWblitz din emisiunea „WOWBiz“, a acceptat să vorbească despre viaţa ei şi despre cum se simte în familia Kanal D.

ana maria barnoschi interviu exclusiv

traiestemuzica.ro: Cum te-ai acomodat la emisiunea „WOWbiz“?

Ana-Maria Barnoschi: Sunt foarte bucuroasă că am avut șansa să iau parte la acest proiect alături de Mădălin Ionescu și de Adelina Pestrițu. Aceștia sunt doi perfectioniști, de la care “fur” cât de multe pot. Știți cum se spune, meseria se fură, nu se învață! (râde)

Ți se pare mai greu să prezinți live o emisiune?

Într-adevăr, este mai dificil să faci parte dintr-o emisiune care transmite în direct, decât din una care se înregistrează. Emoțiile sunt foarte mari, așteptările din partea publicului pe măsură, însă această experiență mă pregătește pentru cariera pe care mi-o doresc în televiziune.

Cum este să lucrezi cu Liviu Vârciu, cu Adelina Pestrițu și cu Mădălin Ionescu? Cu care dintre ei te înțelegi mai bine?

Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii de la Kanal D, însă cu Liviu Vârciu prezint “Roata norocului” de mai mult timp. Suntem deja la al 4-lea sezon, existând mai multe ediții care au făcut deliciul publicului. La “WOWbiz”, în fiecare seară, de luni până joi, mă aflu în postura de “asistent Wowblitz”, un fel de purtător de cuvânt pentru paparazzi, cei care surprind vedetele în cele mai inedite ipostaze.

Unde te simți mai bine, la „WOWbiz“, la „Roata norocului“ sau pe ringul de dans?

Nu pot diferenția starea mea de bine în funcție de activitățile pe care le realizez. Dansul îl practic de mică, iar în ultimii ani am avut șansa de a dansa alături de mari artiști. “WOWbiz” și “Roata norocului” sunt două formate de televiziune diferite, dar fiecare este diferit, prin natura subiectelor abordate, prin rolul meu pe care îl am în show-ul respectiv. Prin urmare, nu mă pot decide unde mă simt mai bine, cert este că în ambele emisiuni mă simt grozav, în largul meu!

Ana Maria Barnoschi

Care meserie ți se pare mai grea, cea de dansatoare sau cea de asistentă TV?

Atunci când alegi să lucrezi în televiziune îți asumi și anumite restricții, în sensul că, fiind o persoană publică, trebuie să fii cizelat în comportament atunci când ieși în public, să fii un model pentru cei din jurul tău. Chiar dacă ambele meserii sunt pe cât de frumoase, pe atât de dificile, dacă ar fi să aleg între acestea, aș spune că un job în televiziune este mult mai solicitant.

Dacă ar fi să alegi între televiziune și dans, la ce ai renunța?

Cu toate că le fac cu drag pe amândouă, dacă aș fi pusă în postura de a alege între cele două meserii, cred că aș renunța la dans, deoarece este o activitate pe care o poți face până la maximum 30 de ani.

Cum ai ajuns dansatoare și cum ai ajuns în televiziune?

Mică fiind, am mers cu o prietenă pentru a lua niște cursuri de dans. Persoana care se ocupa de înscrieri mi-a propus să vin și eu, pentru că, spunea ea, se observa pe fața mea bucuria de a dansa. Și iată-mă astăzi! (râde)

În ceea ce privește postul de asistentă tv, nu sunt foarte multe de zis: am luat parte la un casting pentru emisiunea “Roata norocului”, m-am potrivit acesteia și astăzi am ajuns la 4 sezoane alături de Liviu Vârciu. Împreună facem oamenii fericiți!

Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste 10 ani?

În viitor, îmi doresc să evoluez în carieră, să am propria mea emisiune de divertisment.

Nici planul familial nu-l neglijez: îmi doresc o familie, un soț iubitor și doi copii, o fată și un băiat! Dar mai este până atunci, încă sunt o copilă.

Citeste si despre:

Cum a fost la prima editie a festivalului MASSIF din Poiana Brasov
Smiley - locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radio
Cele mai așteptate evenimente muzicale și festivaluri din România în 2023
Sarbatori de iarna fermecatoare in compania celor mai frumoase cantece

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here