„Dansez pentru tine“: Ilinca Vandici și Răzvan Marton au câștigat marele premiu

Cel de-al 14 sezon al concursului „Dansez pentru tine“ s-a încheiat, marea finală a competiției desfășurându-se în seara zilei de 29 noiembrie.

ilinca vandici castigator dansez pentru tine

Marele premiu, în valoarea de 60.000 de euro, a fost câștigat de perechea formată din Ilinca Vandici și Răzvan Marton, care a strâns 41,39% din voturile publicului. „Nu am fost nici măcar o secundă cu gândul că o să ajung aici“, a spus Răzvan cu lacrimi în ochi.

Pe poziția a doua s-au clasat Sore şi Dark, perechea primind 20.000 de euro din partea unuia dintre sponsori. Ultimul loc al finalei a fost ocupat de perechea formată din Dima și Iulia, care au strâns 25.12% din voturile publicului și au primit 15.000 de euro. „Este cea mai frumoasă experienţă pe care am avut-o şi sunt fericită că visul meu s-a împlinit“, a spus Iulia.

Un alt premiu l-a primit și Dana Matei, concurenta, care a dansat alături de Giani Kiriţă şi a fost eliminată în urmă cu două ediţii. Aceasta a luptat cu Freek și cu Ema pentru titlul de cel mai bun dansator și pentru suma de 4.000 de euro. În urma dansului de departajare, juriul a decis să acorde premiul „Cel mai bun dansator” al sezonului Danei Matei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here