„X Factor“: Lista concurenților care au părăsit competiția în a doua gală live

Cea de-a doua gală live „X Factor“, care a avut loc pe 29 noiembrie, a început cu prestațiile concurenților din echipa lui Dan Bittman, însă Florin Ristei și Alex Mațaev, din echipa Deliei, au fost cei care au făcut senzație pe scenă.

Gala 1 x factor

Din echipa lui Dan Bittman au urcat pe scenă, în cea de-a doua gală live, Ana Maria Mihăieș, Florena Țicu Șandru, Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș. Dacă Bogdan și Florena au fost preferații publicului, Ana Maria Mihăieș și Mădălina Lefter au intrat la duelul muzical, iar cea care a părăsit concursul a fost Ana Maria.

Următorii concurenți care au urcat pe scenă au fost cei din echipa Deliei, mai exact Oana Muntean, Paolo Lagana, Florin Ristei și Alex Mațaev. Salvați de public au fost Alex și Florin, care au avut și cele mai bune prestații ale serii de vineri, în timp ce la duel au intrat Oana și Paolo. Delia a ales cu cine să meargă mai departe în concurs, iar Paolo Lagana a fost nevoit să plece acasă.

Ultimii concurenți care au urcat pe scenă au fost cei din echipa lui Cheloo. Trupa Bruiaj și Double X au fost salvate de public, iar la duel au intrat formațiile November și Căminu’ 16. Cheloo nu a stat pe gânduri, iar în urma duelului a decis că băieții din Căminu’ 16 trebuie să plece acasă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here