David Bisbal revine la Bucureşti în martie 2015

În urmă cu doi ani, carismaticul cântăreţ spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului că va reveni în România cu un nou concert. Aşteptarea a luat sfârşit, căci iubitorii muzicii latino sunt invitaţi la un show plin de pasiune şi energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui David Bisbal.

Concert David BisbalConcertul starului spaniol, va avea loc la Sala Palatului, în data de 18 martie 2015, de la ora 20:00, şi face parte din turneul internaţional “Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat şi la Bucureşti în prezenţa publicului spectator.

Însoţit de instrumentiştii săi fabuloşi, David Bisbal le va oferi celor prezenţi un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmită vibraţiile melodiilor ritmate, dar şi emoţiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor putea lipsi melodiile de succes, “Buleria”, “Corazon Latino”, “Premonicion” sau “Sin mirar atras”, dar şi piese în primă audiţie, desprinse din noul albumul “Tu y Yo” .

Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de categorie, după cum urmează: VIP 396 lei, cat.I 285 lei, cat.II 198 lei, cat.III 110 lei, şi cat.IV 80 lei. Acestea pot fi achiziţionate direct de la agenţia de bilete a Sălii Palatului şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here