Zhao şi Yanka au lansat varianta acustică a melodiei „Îmi place de tine“

Red Clover Media vă face cadou de Sărbători varianta acustică a piesei „Îmi place de tine” – Zhao feat. Yanka.

Zhao si Yanka

Zhao, Yanka, Paul Iorga şi trupa The dAdA şi-au unit forţele pentru a interpreta Live, într-o nouă varianta, piesa “Îmi place de tine” lansată de curând de Zhao.

Paul Iorga este cel care s-a ocupat şi de orchestraţia piesei “Domnişoare”, iar cu băieţii de la The dAdA, Zhao a colaborat pentru piesa “GPS” care beneficiază şi de un videoclip lansat acum doi ani. Varianta acustică a fost filmată la Mojo Music Club din Centru Vechi, regizor fiind Bogdan Dima.

Despre colaborarea cu Yanka, Zhao a povestit: “Piesa a stat 1 an până să fie lansată şi sincer, nici nu mai ştiu cum am ajuns la Yanka pentru colaborarea asta, dar mă bucur că s-a întâmplat. Ştiu doar că am trecut prin nişte peripeţii ca piesa să rămână în această formulă. Ţin mult la piesele mele pentu că le fac singur şi sunt inspirate din viaţa mea. De aceea ţin foarte mult să iasă aşa cum simt eu că trebuie să iasă”.

Yanka este cunoscută publicului din proiectul Mamasita, iar anul acesta a impresionat pe toată lumea, participând la emisiunea-concurs “Vocea României”. Despre “Îmi place de tine”, Yanka a spus: “Prima oară când am auzit piesa, am simţit că vreau să o cant. E o piesă simplă care se lipeşte de urechi şi de suflet, o piesă ce conţine inocenţa aia care tinde să se piardă printre grijile de zi cu zi, o piesă care pe mine mă readuce la o stare de bine de fiecare dată când o cânt alături de Zhao”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here