David Guetta a câştigat al treilea premiu Billboard Music Award din carieră

Cel mai apreciat şi faimos artist de muzică electronică din lume, David Guetta, a câştigat ieri premiul Billboard Music la categoria Top Dance/Electronic Artist! Ceremonia a avut loc în arena T-Mobile din Las Vegas. Acesta este al treilea premiu Billboard pentru David Guetta.

David Guetta“This One’s For You”, imnul oficial UEFA Euro 2016, va răsuna pentru prima dată live în cadrul unui concert gratis în Paris, “Champs de Mars”, pe data de 9 iunie, iar David Guetta şi Zara Larsson vor interpreta piesa în ceremoniile de deschidere şi închidere a Campionatului European de Fotbal 2016, pe “Stade de France” în faţa a peste 80,000 de suporteri, fiind transmis în direct în peste 130 de ţări.

David Guetta este cel mai cunoscut DJ şi artist din lume, cu 55 milioane de fani pe Facebook şi 4 milioane de followers pe Instagram.

Câştigând peste 23 de premii de-a lungul carierei, canalul lui David de pe YouTube este urmărit de 4,3 miliarde de oameni, popularitatea i-a adus 2 miliarde de stream-uri pe Spotify, iar albumele lui s-au vândut în mai mult de 9 milioane de exemplare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here