David Guetta a lansat cel mai nou album al său, „Listen“

“Listen” este cel de-al şaselea album de studio al lui David Guetta şi, începând cu data de 24 noiembrie, este disponibil în întreaga lume. Albumul concetreaza trei ani de muncă intensă din dorinţa lui David de a produce piese care să se ridice la înălţimea aşteptărilor “armatei” sale de fani.

David Guetta“Listen” este o lecţie muzicală din partea lui David care a ieşit din zona sa de confort şi a ales să îşi asume anumite riscuri, insistând, spre exemplu, asupra părţilor de chitară şi pian mai mult ca niciodată. Rezultatul s-a dovedit a fi unul spectaculos, albumul numărând hit după hit.

David a declarat: “Intodeauna am făcut mai întâi beat-urile şi apoi am scris piesele. De data asta, am petrecut cel mai mult timp asupra procesului de compoziţie şi am preferat să încep fie cu pianul, fie cu un ritm de chitară, fie cu partea vocală. Am început de la piesă, nu de la beat, de aceea acest album se numeşte ‘Listen'”.

Cele două single-uri alese pentru promovarea albumului, “Lovers on the Sun” şi “Dangerous” au obţinut performanţe incredibile, clasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din lume. Spre exemplu, hitul verii, “Lovers on the Sun” a staţionat pe prima poziţie în Marea Britanie şi Germania timp de săptămâni întregi, iar “Dangerous” domină în prezent clasamentele din Franţa, Germania, Austria, Belgia şi Elveţia.

Albumul se bucură şi de o listă impresionantă de artişti care contribuie la succesul discului. Emeli Sande este vocea piesei “What I Did For Love”, The Script, John Legend şi Nicki Minaj apar în “Hey Mama”, iar lista este completată de nume ca Sia, Sam Martin, MAGIC! sau Birdy.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here