Jorge a cântat live, la Radio Zu, piesele „Sărutări criminale“ și „Ecou“

Jorge este un artist dinamic, complex, care poate cânta aproape orice gen muzical, de la operă, până la rock și hip hop. Dovadă nu doar prestațiile din emisiunea “Te cunosc de undeva”, ci și înregistrările pe care le are alături de noul lui band cu care evoluează în prezent în concerte.

JorgeArtistul a realizat un medley scurt, de trei minute, pe care l-a prezentat la matinalul Radio Zu. Jorge a trecut dintr- piesă în alta, dintr-un gen în altul, spre surprinderea lui Mihai Morar și a lui Daniel Buzdugan.

A început astfel cu hitul lui Beyonce, “Crazy in Love”, trecând surprinzător, pe aproape același ritm, în “Sărutări Criminale”, hitul trupei Maxim, și în “Ecou”, piesa Elenei Gheorghe.

Solistul a cântat 100% și a fost acompaniat de trupa sa de instrumentiști: un chitarist, un clăpar, un toboșar, un basist și trei suflători. În aceeași formulă Jorge a cântat apoi live și noul lui hit, “Nu ne potrivim”, un featuring cu CRBL.

Noua formulă de band live este cea cu care Jorge cântă acum în concerte. Artistul a pregătit un show exploziv în care interpretează atât piese proprii, cât și mari hituri internațioale, în propria manieră, dovedind că este unul din cei mai talentați artiști din România.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here