marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIDe 15 ani, povestea continuă alături de Bere Gratis

De 15 ani, povestea continuă alături de Bere Gratis

Bere Gratis te invită la concertul aniversar „Două inimi“. Prima inimă, a trupei, bate şi o cheamă pe cea de-a doua, cea a publicului. Pentru că două inimi trebuie să bată ca una, băieţii de la Bere Gratis te aşteaptă pe 1 aprilie, la Sala Polivalentă, pentru a sărbători cei 15 ani de activitate muzicală.

Afis-Bere-Gratis-1-Aprilie (6)

Prestaţie scenică, forţă, sensibilitate şi o capacitate excepţională de comunicare cu publicul sunt premisele unui show incendiar marca Bere Gratis, trupă care vorbeşte despre încredere, speranţă, dorinţă, dragoste şi fericire în piesele lansate.

În cele 10 albume, dintre care două live, putem regăsi hituri precum „Ce mişto”, “Ultrafete”, „Vino mai aproape”, „La tine aş vrea să vin”, „Poveste de oraş”, „Ce n-a văzut Parisul”, „Stai pe acelaşi drum” şi „Două inimi”.

Mega-concertul de la Sala Polivalenta, „Două inimi”, o explozie de lumină, culoare şi sunet, surprinde o mare parte din trăirile inimii şi va trece publicul prin numeroase stări emoţionale. O producţie cu totul aparte, un spectacol cu invitaţi de marcă, concertul aniversar va fi unul de o mare anvergură artistică.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.