FOTO Criss si Vlad au sărbătorit doi ani de relaţie

Criss şi Vlad, protagoniştii din telenovela “O nouă viaţă”, au sărbătorit doi ani de relaţie printr-o escapadă surpriză la… căsuța din copac, un loc în care Criss îşi dorea foarte mult să ajungă.

Criss si Vlad“Împlinim doi ani de la prima noastră întâlnire! Recent am desfăcut cutia cu amintiri în care avem amintirile noastre, mici obiecte, poze, bilete de la filme sau spectacole din Londra, tricourile de la şcoala de vară, scoici de pe plaja din Grecia, suveniruri din Thailanda, petalele primului trandafir presat într-un jurnal plin cu amintiri. Toate astea s-au strâns în doar 2 ani! Săptămâna aceasta am avut parte de o ieşire surpriză din partea lui Vlad care marţi m-a furat de la şcoală şi m-a dus până la munte spunându-mi că mergem de nebuni să mâncăm. Am ajuns la Trei Brazi şi de acolo a început totul. De fapt Vlad organizase această ieşire “spontană” de mai multe luni încoace. De ce? Pentru că după ce am mâncat am fost la…la… Căsuța din copaaac!”, povesteşte Criss pe blogul lor.

Vlad i-a pregătit această surpriză Cristinei de mult timp, i-a făcut bagajele şi i-a dăruit cel mai frumos cadou: “Am primit de la Duţu o inimă de flori în care era însemnată cifra 2! Ne-am făcut cadou unul altuia două brăţări cu un bănuţ pe care e gravata cifra 2! Am făcut shake-uri împreună, am spălat vase împreună, am inspirat aer curat, ne-am prostit, ne-am plimbat prin pădure şi am alergat după oi.:)) Ne-am gravat iniţialele pe scoarţa unui copac ce susţinea căsuţa ca atunci când o să mai trecem pe acolo să ne amintim cu drag cum eram şi ce făceam când a împlinit 2 anişori”, adaugă Criss.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here