De ce s-a apucat Paul Ciuci de muzică: „Nu-mi plăcea să mă trezesc dimineața la 7 și să mă duc la lucru“

Lucian Boariu l-a invitat marți, 14 octombrie, pe solistul Compact, Paul Ciuci, în studioul Rock FM pentru a le povesti fanilor despre recent lansata piesă ‘Am curaj’, care va face parte dintr-un nou album, pe care trupa îl va lansa la primăvară.

Paul Ciuci

„Ne-am săturat de mașini împrumutate și gagici frumoase în videoclipurile trupelor pe care le-am tot văzut și am zis că cel mai bun lucru este să arătăm atmosfera în care se cântă și unde se repetă” a declarat Paul Ciuci despre clipul piesei ‘Am curaj’, care a fost filmat în studio.

Piesa va face parte din albumul ‘Compact 2015’, care va avea nouă sau zece piese, albumul urmând să fie lansat în primăvară. „’Am curaj’ este o piesă optimistă. Noi despre asta cântăm, nu suntem încrâncenați pe viață, chiar dacă avem toate motivele să nu fim întotdeauna foarte bucuroși. Dar ăsta e spiritul Compact, așa am cântat de când ne știm” a mărturisit muzicianul.

Artistul i-a invitat pe fani la concertul pe care trupa îl va susține joi seară la Hard Rock Cafe. „Este locvul meu preferat, unde îmi place să cânt și să mă dezlănțui” a declarat Ciuci la Rock FM.

Invitatul a mărturisit că nu e o persoană matinală. „Îmi place să mă trezesc după ora 10, și, liniștit, până la 12, dau drumul la motorașe, alimentez bateria și apoi funcționez perfect. Ăsta-i și motivul pentru care m-am apucat de cântat. Nu-mi plăcea să mă trezesc dimineața la 7 și să mă duc la lucru” a râs invitatul lui Lucian Boariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here