„Te cunosc de undeva“: Mirela Boureanu Vaida se transformă în Cher

Noi transformări, artiști de primă mână și muzică adevărată sunt ingredientele ediției de sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 20.30, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, în care Lora, Rona Hartner, Maria Buză, Anda Adam, CRBL, Florin Ristei, Jorge și Pepe vor readuce în fața telespectatorilor Antenei 1 vedete ale muzicii autohtone și internaționale.

Te cunosc de undevaAmbițioasa Lora îl va imita, de data aceasta, pe Bruno Mars, Pepe îmbracă treningul și își pune pe cap o bentiță ca să devină Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, iar cameleonicul Jorge va fi Faydee. Rona Hartner se îmbracă în costum popular ca să se transforme în Margareta Clipa, CRBL cântă rap și încinge un dans provocator pe post de Jason Derulo, iar Anda Adam va intra pentru o seară în pielea lui Khaled. Nu în ultimul rând, Maria Buză își pune pălăria albă și sacoul cu paiete roșii ca să se transforme în Nelu Vlad, fondatorul și compozitorul formației Azur, și să cânte celebra piesă a așa-zis-ului “folclor de bloc” – “Cenușăreasa”.

Invitatul special al serii va fi Mirela Boureanu Vaida prezentatoarea show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, care se va transforma în Cher și va cânta “If I Could Turn Back Time”. De asemenea, momentul extra-concurs va fi susținut în această gală de Maria Buză, Anda Adam și Florin Ristei, care îi vor imita pe cei de la L.A., cu piesa lor celebră acum 14 ani, “Ochii tăi”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here