De Revelion, Andra și Cătălin Măruță aduc magia în casele oamenilor

Noaptea dintre Ani este noaptea dorinţelor, noaptea în care totul este posibil la Pro TV. Vedetele invitate vor lucra cu cei mai tari magicieni din ţară pentru a pune în scenă un “Magic Show”, un spectacol extraordinar plin de surprize, umor, situaţii neprevăzute şi transformări neaşteptate. Andra şi Cătălin Măruţa vor fi gazdele telespectatorilor Pro TV, gata să aducă magia în casele oamenilor.

Magic Show - Revelion 2014 - Pro TV

Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care în ultima noapte din an se transformă în asistenţii celor mai tari magicieni şi fac tot posibilul să pună cât mai bine în evidenţă numărul prezentat.

Printre cei care sunt gata să îi lase muţi de uimire pe telespectatori se număra mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la “Romanii au talent”, Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de apariţiile spectaculoase ale Loredanei în ultimul său concert, Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, simpaticul Andrei Andronachi, Mydas, Eduard Malita, Cezar Balasoiu, Marius Paraschiv sau Robert Tudor. Fiecare a pregătit un număr spectaculos susţinut de vedetele invitate în platou.

Atmosfera va fi întreţinută de cele mai tari hit-uri cântate de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya şi Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu. Noaptea magică dintre ani este noaptea în care totul este posibil la Pro TV, aşa că telespectatorii vor avea ocazia să asculte muzică populară cântată de Horia Brenciu, Julie Mayaya, Octavian Strunilă, Pacha Man şi Don Baxter sau cei trei MasterChefi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here