miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIDe Revelion, concurenții de la „Vocea României“ vor cânta în Piața Revoluției

De Revelion, concurenții de la „Vocea României“ vor cânta în Piața Revoluției

Seara de 31 decembrie 2013 le va oferi celor care vor să treacă în noul an cu chef de party, cei mai buni artişti din România: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana şi concurenţii emisiunii „Vocea Romaniei” vor concerta pe scena SuperVelionului powered by Pro TV & Pro FM.

Revelion 2014

Şi cum tradiţiile se cer respectate mai ales în momente de sărbătoare, cel care le va spune tuturor bun venit în Piaţa Revoluţiei este nimeni altul decât DJ-ul Pro FM şi prezentatorul Live@6 la MTV,€“ George Vintilă.

„Este al 17-lea an pentru mine şi este o tradiţie pe care o respect: aceea de petrece şi de a prezenta SuperVelionul în Piaţa Revoluţiei. Şi nu sunt singurul: publicul care ne încălzeşte în fiecare an, venind în număr mare… parcă tot mai mare la cea mai tare petrecere în aer liber”, spune George, care îi va avea alături pe colegii Marius Onuc şi Mădălina Vintilă.

În mijlocul prietenilor se simte şi Smiley, care şi în acest an se bucură că petrece noapte dintre ani în Piaţa Revoluţiei, pe scena SuperVelionului. „Eu am deja o prietenie cu oamenii care se adună în Piaţa Revoluţiei şi nu concep să petrec altfel Revelionul decât acolo, pe scenă, cântând”, spune artistul.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.